Моделі для чоловіків та жінок 

Ажурні шкарпетки спицями Кориця, безкоштовний опис

Сьогодні модні шкарпетки відрізняються просто неймовірною різноманітністю текстур, малюнків, а також варіативністю використання із взуттям, тепер їх можна поєднувати практично з кожним стилем одягу.

Модель з екзотичною назвою «Кориця» призначена для тих, хто давно хотів поєднати геометричний візерунок та ненав’язливий ажур, але ніяк не наважувався. Повірте, це не так складно, як здається на перший погляд. Спробуйте і у вас неодмінно вийде! цікава добірка на knitka.ru В’яжемо шкарпетки спицями 30 моделей різного ступеня складності

Ажурні шкарпетки «Кориця» пов’язані з троїцької пряжі, виготовленої з вовни з різнокольоровими вкрапленнями, які візуально імітують англійський твід. Колір дуже красивий, насичений, нитка м’яка, практично не колеться. Складається враження якоїсь припиленості, я б сказала, «сивини», що надає готовому виробу глибокого і серйозного вигляду.

На мій погляд, шкарпетки, пов’язані з цієї пряжі, виглядають майже так само, як і коричневі італійські черевики: дуже дорого і стильно.

Отже, знайомтеся з покроковою інструкцією нової моделі та в’яжіть із задоволенням!

Розмір шкарпеток

Розмір 25 (довжина стопи 25 см).
Окружність стопи готового виробу – 22 см.
Висота паголинки – 15 см
Матеріали для в’язання шкарпеток

Пряжа з Троїцька шотландський твід (100% шерсть; 360 м ⁄ 100 г) – 70 г. Тон 2261 “меланж кориця”.
Панчішні спиці № 2,25.
Голка.
Маркери.

Related posts